Massagevormen

Stoelmassage

Stoelmassage is een massagevorm waarbij een speciale massagestoel wordt gebruikt. Bij deze massage worden de energieblokkades die zich in het lichaam bevinden opgeheven. Het is daarom een uitstekende massagevorm voor bedrijven om de mensen op de werkvloer te activeren.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij de doorbloeding van de oppervlakkige spieren wordt geactiveerd. Deze vorm van massage wordt als zeer prettig ervaren en de doorbloeding zorgt voor activatie in het lichaam.

Deep Tissue Massage

Met deze massagevorm worden de diepe spieren behandeld. Diepe spieren zijn spieren die zich diep in het lichaam bevinden en die worden bedekt door andere spieren. De behandeling in deze massagevorm is erg intensief.

Triggerpoint Massage

Door overbelasting kunnen zich afvalstoffen ophopen in het spierweefsel. Hierdoor worden spierknopen gevormd die Triggerpoints worden genoemd. Door deze Triggerpoint wordt de van vers bloed belemmerd waardoor de spier wordt verzwakt. Deze vorm van massage behandelt deze deze knooppunten zodat de weer krachtig kan worden.

Deep Muscular Technique

Deze massagevorm is een vorm die eveneens de diepe spieren behandelt. Deze massagevorm is erg intensief.

 

 

Massagepraktijk Marcel Esser

Visarendsingel 1

3435 GH Nieuwegein

M 06-43494044

E info@marcelesser.nl

W www.marcelesser.nl

BTW-nr.: NL003045363B29

KVK-nr.: 76105032